torsdag 30. september 2010

Høstferien venter!

Vi har oppfordret alle våre elever og ansatte til å fylle sekkene med filmer og bøker til høstferien og slike små påminnelser er noen ganger nødvendig selv om de har sitt helt eget bibliotek på arbeidsplassen. Den yngre garde kaster seg over filmene når de skjønner at de kan låne i en hel uke, men noen tar heldigvis også med seg bøker. Ellers er vi travelt opptatt med å skaffe bøker til særemnet på VG3 og da er vi glade for å ha storebror Lørenskog bibliotek i nærheten, for samlingen vår er enda ikke god nok til å dekke alle behov og det blir den kanskje ikke heller? Det er fint å kunne ty til andre og vi bruker http://www.samsok.no/ daglig for å bestille inn. Samsok.no er en side alle med nasjonalt lånekort kan bruke for å bestille og reservere bøker. Slik kan man bestille  bøker fra alle landets folkebibliotek og hente på nærmeste bibliotek. Genialt!


Rysjedame#2 henter bøker hos storebror Lørenskog bibliotek

Ellers går livet sin gang her på biblioteket og nytt av i år er at vi har tatt i bruk det største grupperommet som lesesal. Det er nå nesten 700 elever her og da er det behov for et sted å trekke seg tilbake i ro og mak. Vi håper at mange vil benytte seg av denne muligheten.

Helst til slutt må vi vise hvor glad Rysjedame#2 var da Kronprinsen besøkte Mailand vgs i forbindelse med Global Dignity Day. Entusiasme!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar