tirsdag 29. mars 2011

Datatrøbbel, kaffe og reisefeber

Her hos oss er det hektisk om dagen! Vi har fått nytt biblioteksystem med alt det innebærer av kursing og knoting og vi er langt  fra i mål enda. Nå sitter vi å venter på at SMS purringene skal funke. Rett og slett. Jeg håper datamannen jobber på spreng..... Når man venter fortjener man noe godt og Rysjedame#1 har tatt turen over brua til Metro etter skikkelig kaffe (dvs kaffe som smaker sjokolade og ikke kaffe)  i deilige pappkrus. Finnes ikke noe bedre:o)

Rysjedame#1 er halveis ferdig med Lykkeprosjektet av Gretchen Rubin. Gretchen bestemte seg for å finne ut av hvordan man kan bedre hverdagen og bli mer lykkelige og foreløpig har hun ryddet leiligheten og vært ekstra snill mot mannen sin. Ikke noe krutt så langt, men det kan jo også bare hende at jeg er lykkelig nok:o) Kan i hvertfall ikke klage på jobben!


Rysjedame#2 fordriver tiden med den nydelige La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson og selv om Ole Lukkøye dukker opp litt for tidlig hver kveld vil hun garantert snart bli håpløst hektet...

Ellers er tiden snart inne for å få nyeste utgave av word på maskinene våre slik at vi kan sjekke ut Onenote referanseverktøyet og ta en avgjørelse på om vi skal gå for det eller Zotero.

Rysjedame#1 har også så smått begynt å lage en informasjonskompetanse wiki til elevene våre, og håper å lage en wiki som er så lettfattelig, forståelige og enkel som mulig, slik at elevene velger å legge turen innom når de skal ut og søke informasjon. Dette vil vi selvsagt komme tilbake til senere her på bloggen.

På torsdag reiser vi avgårde til Budapest med resten av de ansatte her på Mailand og det blir stas, stas og atter stas! Rysjebutikker i sikte!

I mellomtiden sitter vi nå her og venter på at IT-mannen på bibliotekenes hus skal fikse SMS problemet vårt....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar