fredag 13. april 2012

Bokshopping, mat og trylle-te

På tirsdag var det planleggingsdag her på Mailand, og mens lærerne hørte forelesninger i emnet spesialundervisning satt Rysjedamene på toget. Vi hadde invitert oss selv på besøk til Norli i Oslo for å shoppe litt lesestoff til elevene våre. Vanligvis sitter vi  her på kontoret og bestiller bøker via dataskjermen, og det er virkelig en helt annen og herlig opplevelse å kunne hyllesnuse, bla i fargerike bøker, lese på bokrygger og oppdage forfattere du ikke engang ante eksisterte. Vi fikk egen tralle (alle bibliotekarer elsker traller!) og vandret rundt i butikken hele dagen. De ansatte på Norli var flinke og kom med mange gode tips og anbefalinger, så dette er noe vi absolutt kommer til å gjenta!

Som om ikke shoppinglykke var nok, spiste vi lunsj på TGI og feiret at Rysjedame#1 hadde fylt år i påsken. To skravlete matmonser på restaurant er jo bare nødt til å bli bra. Bøkene vi plukket blir levert til oss på skolen ganske snart, og da må vi frese lese det som frister aller mest og markedsføre de fine nyhetene så godt vi kan. Det kan jo godt hende vi møter litt konkurranse i russetid og eksamenslesning, men elever som fortsetter hos oss neste år kan jo låne bøker i sommerferien også:o)
Rysjedame#2 liker kakebøkene!
Tilbake på Mailand lå boken Crossed i posten!  Det er oppfølgeren til boken Matched som jeg leste og likte tidligere, så denne har jeg ventet på. Da er det bare å håpe på gode muligheter for lesning i tiden som kommer:o) (bildet hentet jeg fra denne bloggen)

Telageret er fylt opp med lakris mot sukkersug og cleanse for fresh hud:o)
Tryll, tryll!

2 kommentarer:

  1. Å, ejg vil også bli skolebibliotekar og gjøre sånne hyggelige ting som å plukke ut bøker til kids.

    SvarSlett
  2. Ja, vi har verdens beste jobb! For en tid tilbake blogget jeg om hva vi faktisk gjør, for noen elever tror vi kjeder oss. De tar skikkelig feil:o)
    http://rysjedamene.blogspot.com/2011/11/gjremal-og-markedsfring.html

    SvarSlett