fredag 12. oktober 2012

Klimpring i det utrolig ryddige biblioteket

I går fikk vi to splitter nye gitarer til utlån i biblioteket. Som seg hør og bør har vi markedsført dette skikkelig og i skrivende stund er begge utlånt. En elev tilbød seg til og med å ta med plektere til oss! Noen av guttene trubadurer nederst i biblioteket og det er jo ren hygge å høre gitarklimpring mens man jobber:o) Vi får se an etterhvert om det blir til hygge eller forstyrrelse på dager hvor det er fullt trøkk og elever på alle arbeidsplasser.... De kan gjerne få lage litt lyd for vår del, men det viktige er jo at de ikke forstyrrer hverandre.

Brand new and shining!
I den anledning er det jo passende at vi har hatt besøk av en interiørarkitekt for å se hvilken løsning vi kan få på lesesalen vår som omsider skal innredes med skikkelige møbler. Da blir det et eldorado for elever som trenger ro og fred. Frem til i dag har det kun vært vanlige pulter, og da ender det stort sett med gruppearbeid og skravel, samt en liten ommøbleringsjobb for oss Rysjedamer.

Interiørarkitekten påpekte også at vi hadde alt for mange lapper hengende rundt. "De slår hverandre i hjel" var budskapet. Så nå har vi røsket ned alle lapper og heller fått opp en oppslagstavle hvor vi kan henge opp en lapp hver dag:o) Da er det alltid noen tips og triks som ikke hang der i går. *fornøyd*

Se, så rent og ryddig skrankeområdet er!-Anne Brit-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar