torsdag 21. mars 2013

Demonjegere, hekser og action!


Folkens! Jeg har funnet en bok som er vannvittig, fantastisk spennende! Det er første bok i serien Skyggejegerne Demonenes by (Clare, 2013)
Bildet er hentet fra forlaget Schibsted som sikker tjener en drøss på denne boka:o)

Denne boka er et funn for deg som liker demoner, helter, vampyrer, hekser, drama, kampen mellom det onde og det gode, vanskelige familieforhold og ulidelig komplisert kjærlighet!  Det beste er at boken er lang, slik at vi kan lese lenge, og at det skjer noe nytt og spennende absolutt hele tiden! Godt gjort! Jeg som vanligvis ikke har særlig god tid til å lese måtte bare frese gjennom denne boka.

I boken møter vi Clary Fray som ved en ren tilfeldighet oppdager at hun tilhører en skjult verden. Bakgrunnen hennes er slett ikke som hun alltid har trodd og på et blunk er hele hennes verden snudd opp og ned. Vi får en dose vanskelig kjærlighet i forholdet mellom barndomskompisen, Simon, og den usannsynlig kjekke demonjegeren, Jace, som plutselig blir en del av bildet. Når demoner blir hverdagskost er det ikke lenger så ille å ha en sprø nabokjerringa med tarotkort og katter . Vi møter vampyrene som har inntatt et gammel nedlagt hotell, kloke men skumle munker i en underjordisk katedral og det avdekkes en stor og skjult verden i New York. Denne verden kan selvsagt kun  sees av Clary og hennes likemenn som tilhører den (slik det ofte er i denne typen bøker.). Jeg kan vel driste meg til å røpe at Clarys mor forsvinner og at kampen for å redde henne er i gang. 

Jeg er frelst! Høres det spennende ut? Stikk ned til oss og lån!
Jeg er i gang med bok nr 2 i serien og synes jeg er riktig så heldig:o)

ps! bøkene skal filmatiseres og vi har kjøpt bøkene på både norsk og engelsk.

God påske!

-Anne Brit-

Clare, C. (2013). Demonenes by (Vol. 1). Oslo: Schibsted.

2 kommentarer:

  1. De der har jeg vurdert en stund. Kanskje jeg skal gi dem en sjanse hvis jeg noen gang kommer meg gjennom Irving-mursteinen jeg holder på med nå :)

    SvarSlett
  2. Jeg tror ikke du kommer til å angre, og dessuten er det jo greit å vite litt om handling før den kommer som film og det blir utlånsbonanza:o)

    SvarSlett