fredag 5. april 2013

Rysjelogo, ørepropper og hverdagsmoro

Vi har fått en egen Rysjedame logo! Den er søt , enkel og morsom og vi gleder oss til å ta den i bruk overalt hvor rysjedamer ferdes. Man kan jo kanskje spørre seg hva vi skal med en logo på et skolebibliotek, men alt blir jo mye morsommere med egen logo!  Selv synes vi det er skikkelig stas. Det blir ikke mer moro enn man lager selv:o)

Datolapper er oppdatert med ny logo:o) 
Den passet perfekt inn i wikien vår!
Nylig besøkte vi realfagsbiblioteket på blinderen og det var et bibliotek som traff rysjedamene midt i hjertet! De som jobbet var fulle av futt og opptatt av at studentene skulle ha det hyggelig og trives på biblioteket.Det var frukt, blomster og ørepropper. I tillegg var de kjempeflinke med utstillinger og happenings. Noe å strekke seg etter!  Nå følger vi de på instagram for å ikke gå glipp av flere gode ideer vi kan "låne".

Det hender vi skravler og ler ganske høyt....
...og hvis du leser dette har du allerede sett logoen vår minst 5 ganger. Det er vel brand building på høyt nivå? Vi burde vært i markedsføringbransjen!:0)

Logoen en laget av ungdomsbedriften Poppy Creation:o)

2 kommentarer:

  1. Applaus!!! Jeg la merke til logoen da jeg var inne på wikien deres i går. Veldig morsomt! Og så kult at dere tok opp ideen om ørepropper fra Realfagsbiblioteket. Jeg er helt enig i at de fant på utrolig mye gøy. Flott med inspirasjon fra både dem og dere. Tusen takk!

    SvarSlett
  2. Realfagsbiblioteket var knall! Vi prøver alltid å ta med oss en god ide tilbake til eget bibliotek når vi er på besøk:o)I dag har jeg hygget meg med å sette inn logoen på alle tenkelig steder og papirer:o) Hilsen Anne Brit

    SvarSlett