torsdag 25. september 2014

Informasjonskompetanse, alver og gave

I fjor hadde vi, for første gang, et tverrfaglig undervisningsopplegg i informasjonskompetanse og Zotero i samarbeid med geografilærerne, samfunnsfaglærerne og norsklærerne. Det ga gode resultater og ved en brukerundersøkelse på slutten av skoleårt svarte 90% av elevene at de var "litt enig" og "helt enig" i at  de kunne bruke Zotero. Det var for oss en strålende bekreftelse på at undervisningsopplegget hadde fungert. I år har vi spisset undervisningen ytterligere og forbedret svake punkter. Når vi nå går inn i høstferien har vi hatt innføringskurs i Zotero for alle  5 Vg 1 studiespesialiseringsklassene samt våre to påbyggklasser.
210 nye Zoterobrukere:) 
I tillegg har vi hatt repetisjonskurs for vg3. 


 
Rysjedame#1 om kilder i løpende tekst

Rysjedame#1 har holdt 3 forelesninger om Tolkiens univers i forbindelse med mytologipensum på vg 2 og vi har også  fått tid til å lese mer og blogge mer. Fantatisk, ikke sant?  Vi er kjempefornøyd med hvordan dette året har startet og gleder oss til fortsettelsen.

Denne uken hadde vi besøk av Kine fra biblioteket på Skedsmo vgs, og se hva hun hadde laget til Rysjene! Denne blir det vanskelig å toppe! Gleden var rett og slett til å ta og føle på:)

3 kommentarer:

  1. Takk for inspirasjon og gode ideer.

    SvarSlett
  2. Wow! Så utrolig bra! Dere er så flinke og inspirerende kollegaer. Heia, heia! Og ikke minst: for en fantastisk gave fra Kine! Midt i blinken!

    SvarSlett
  3. Takk for hyggelige ord. Ja, Ringens brorskap står nå sentralt på kontoret og sprer kontinuerlig glede:)

    SvarSlett