torsdag 12. mars 2015

The One plus one av Jojo Moyes

Bildet er hentet her

Jeg elsker å høre på lydbok, og denne gang er det One plus one jeg har hørt på. Her møter vi alenemoren Jess som strever med å få livet sitt til å å henge sammen. Hun må ha flere jobber for å få betalt alle regninger. Hun bor sammen med Datteren Tanzi på 10 som hun har med eksmannen Marty, Martys sønn Nicky og en stinkende hund ved navn Norman.
Tanzi viser seg å ha uvanlige evner i forhold til matematikk, og blir invitert til å delta i en mattekonkurranse i Skottland. Skjebnen vil ha det slik at Jess jobber som vaskehjelp hos en noe arrogant mann, Ed Nicholls. Han tilbyr seg å kjøre hele familien til konkurransen i Skottland, og dette blir starten på forholdet mellon Ed og Jess og hennes familie.
Jess finner kjærligheten nå hun minst av alt venter det, og jeg som leser rives med i historien. Det er lett å identifisere seg med Jess`mange bekymringer, og at hun av og til synes at ansvaret for sin familie er vel tungt å bære. Jeg likte denne romanen veldig godt, og vil også lese eller høre på Jojo Moyes forrige roman Et helt halvt år.
-Kristin-


Moyes, J. 1969-. (2014). The One plus one. London: Penguin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar